DOSAR RADIOCULTURA
Cultura în Europa
ACASA
EVENIMENTE (multimedia)
DOSARE SI INTERVIURI
CRONICI
ACTUALITATE (arhiva)
STIRI CULTURALE
ARHIVA STIRI CULTURALE
CONCURSURI
PROGRAM RRC
EMISIUNI RRC
FRECVENTE RRC
CONTACT
PARTENERI
Program TV
GALELE RADIO ROMANIA CULTURAL
Gala Radio Romania Cultural  2012
Gala Radio Romania Cultural  2011
Gala Radio Romania Cultural  2010
Gala Radio Romania Cultural  2009
Gala Radio Romania Cultural  2008
NRV
Dimineatacrossover
Culturanet
Timpulprezent
Dupa 20 de ani
StoryMania Teme Deschise Cartile Seherezadei Proba De Cultura Planeta Radio Dosarele Integrarii Europene Lumea n care vom trai Stiinta la ea acasa Pro Natura A sti pentru a trai Pagini de istorie Izvoare de filosofie Cafeneaua De Stiinta Zona Independenta Ambient World Music Turnul Babel


  • Ati ascultat
  • Ascultati acum
  • Urmeaza
  • Bloguri
00.00 - 00.30
Noptile Radio Romania Cultural. Teatru radiofonic in serial • 'Lotte la Weimar' de Thomas Mann – ep.9

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
00.30 - 01.30
Album de colectie I . cu Florian Lungu

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
01.30 - 03.30
Teatru National Radiofonic - Mari spectacole • 'Femeile savante' de Moliere. Traducerea: Nina Cassian. Adaptare: Sidonia Drăguşanu. Regia artistică: Elena Negreanu. În distribuţie: Ion Finteşteanu, Dina Cocea, Simona Bondoc, Nicolae Brancomir, Nelly Sterian, Sanda Toma, Valeria Gagialov. Înregistrare din anul 1961

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
Nobel

www.nobel.radiocultura.ro

Unicul site românesc dedicat Premiilor Nobel, ce dispune de o foarte bogată arhivă de documente audio: interviuri realizate în exclusivitate cu laureaţii şi cu organizatorii evenimentului în chiar zilele decernării premiilor, impresii din Săptămâna Nobel, jurnale de călătorie ale realizatoarei Corina Negrea – şi multe altele.
NRV

www.nrv.radiocultura.ro

Compus mai ales din editoriale si cronici, blogul emisiunii Noua revista vorbita incearca, la fel ca emisiunea, sa trateze literatura din perspectiva zilelor noastre, relaxat, privind cartile si autorii in ochi si tinind seama de industria care functioneaza astazi in jurul cartilor.
Dimineata crossover

www.dimineatacrossover.radiocultura.ro

...traversez strada. Pe lângă mine trec oameni şi lucruri..... mă surprind înclinând respectuos capul când către Beatles, când către Abba, imediat Tricky şi, culmea?!?! James Brown.... Batman.... bună dimineaţa, Bonobo. Ce mai faceţi doamnă Tori Amos? Vă mai întâlniţi cu doamna Sarah Vaughan? Numai când ascultăm împreună Taraful haiducilor..... nu ştiam că vă place.... Dintr-o linie de zebră îmi zâmbeşte o oglindă. Mă uit mai atent, era o pistă de skateri. Ducea către rafturi pline cu discuri. Celebre sau nu.... interesante!?! Discurile stau cuminţi pe rafturile celor „patru zări”: unele vin din Londra, altele din Amsterdam, cele mai şic din Paris şi cele mai punk din Berlin. Se mută dintr-un loc într-altul, se mixează între ele, traversează străzi culturale şi para-culturale, post-culturale şi urban-culturale... pe stradă.
... mi se părea atunci că şi ele ca şi mine (ca şi voi?!?!!!!) trăiesc o stare continuă de dimineaţă. Crossover.
Culturanet

www.culturanet.radiocultura.ro

Cultura.net este prima emisiune despre cultura internetului de la Radio România Cultural. Este realizată de Cătălin Sturza şi e difuzată în fiecare vineri, de la 11.30 la 12.00. Pe blogul Cultura.net veţi afla care sunt invitaţii emisiunilor următoare, veţi descoperi ştiri, podcast-uri şi comentarii.
Timpulprezent

www.timpulprezent.radiocultura.ro

De discutat, se discuta la Timpul prezent, zilnic, intre 11.30 si 12.00. Aici se comenteaza, se dezbat, se analizeaza subiectele din emisiune, se fac propuneri si recomandari, se critica.
Dupa 20 de ani

www.dupa20deani.radiocultura.ro

Ce-ar fi devenit toţi cei care n-au în comun decât momentul 1989 dacă n-ar fi existat 1989?... nu vom şti niciodată – dar ştim ce-au devenit.
StoryMania

www.storymania.radiocultura.ro

De ce StoryMania? Pentru că ne place să spunem poveşti. Pentru că există suficienţi oameni care oricum narează, radiogenic şi colorat, fără pretenţii de omniscienţă sau de exhaustivitate, poveşti cărora m-am gândit că le-ar sta bine într-un volum virtual, cu semnături multiple, publicat în eter...
Teme deschise

www.temedeschise.radiocultura.ro

Temele deschise, emisiune şi blog realizate de Marina Baconschi, decupează aspecte de viaţă culturală, mass-media, religie şi viaţa cetăţii.
Cartile Seherezadei

www.cartileseherezadei.radiocultura.ro

La Radio Romania Cultural, de luni pana vineri, la ora 15, se citesc "Cartile Seherezadei". Emisiunea, realizata de actrita Adriana Mocca, s-a nascut din placerea de a impartasi cu cei carora nu le mai citeste nimeni un fragment dintr-un text important, proza, filozofie, teatru, eseu, psihologie, poezie, proaspat tradus sau citit demult si uitat.
Zona Independentă

www.zonaindependenta.radiocultura.ro

Nu au carte de muncă, nici salariu fix. Uneori nu câştigă nimic de pe urma muncii lor. Sunt ocoliţi de premii şi nu apar la televizor. Li se spune artişti independenţi. Sunt încadraţi la categoria underground sau indie sau off. Cu ei vă dăm întâlnire în Zona independentă, în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Radio Romania Cultural. O emisiune de Robert Bălan.
Turnul Babel

www.turnulbabel.radiocultura.ro

Este o emisiune saptamanala ce va cuprinde o succesiune de provocari (Concurs liric sau Enciclopedie muzicala), informatii de aici si de pretutindeni (Impact si Consonante), interviuri in exclusivitate cu marile personalitati (Pe podium sau In direct cu...), amintiri ...despre muzicile fascinante ale anilor 50, '60, (Goldies) mari creatori clasici in versiuni moderne (Cross-over), lumi sonore stranse cu grija intr-o "tolba" si oferite ascultatorilor (Clubul Colectionarilor), cea de a saptea arta si conexiunile peste timp si spatiu (Opera si filmul) dar vom si calatori intr-o ambianta placuta, aceea a muzicii (Calatorind pe mapamond).

Evenimente ale Muzeului Naţional de Istorie a României


Evenimente ale Muzeului Naţional de Istorie a României

Medalia Mihai I pentru Loialitate

Muzeul Naţional de Istorie a României este onorat să anunţe că directorul său general, dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu a primit joi, 25 octombrie 2012, o importantă distincţie - Medalia Mihai I pentru Loialitate - din partea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta.

După semnarea noilor Norme Fundamentale ale Casei Regale a României, la 30 decembrie 2007, Majestatea Sa Regele Mihai I a reluat acordarea Decoraţiilor Regale.

Majestatea Sa a instituit patru decoraţii: Crucea Casei Regale a României şi Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate (în anul 2008), Decoraţia regală Nihil Sine Deo (în anul 2009) şi Medalia Principesa Moştenitoare Margareta (în anul 2011), care răsplatesc meritele deosebite ale primitorilor faţă de naţiunea română şi Casa Regală.

Domnul dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, renumit numismat şi arheolog s-a născut în 1951, a absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti în 1974, iar din iulie 2010 este Director General al Muzeului Naţional de Istorie a României. A mai fost distins în anul 2004, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler acordat de Preşedinţia României, a primit Medalia Jeton de Vermeil în februarie 2012 din partea Societăţii Numismatice Franceze şi în luna iunie a acestui an, Crucea Ordinului Isabela Catolica în grad de Comandor (Orden de Isabel la Católica Encomienda) din partea Ambasadei Spaniei la Bucureşti.

Simpozion

Muzeul Național de Istorie a României și Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor Minorităților Etnice din România “Europa 21”, sub egida Guvernului României – Departamentul pentru Relații Interetnice vă invită vineri, 26 octombrie 2012, începând cu ora 11.00, la Muzeul Național de Istorie a României, Calea Victoriei nr. 12, sala Mihai Viteazul, la Simpozionul științific Popoarele din Balcani, de la Imperiul Otoman la integrarea în Uniunea Europeană.

Evenimentul este dedicat aniversării a 100 de ani de la declararea Independenței Albaniei și promovării dialogului interetnic al țărilor din Sud-Estul Europei, aflate pe drumul integrării în Uniunea Europeană.

În program:

• dr.Ernest Oberländer-Târnoveanu, director general MNIR
• prof.univ. Daniela Bușă, cercetător științific la Institutul de Istorie Nicolae Iorga: Popoarele din Balcani de la Imperiul Otoman la integrarea in Uniunea Europeană
• prof.univ. Marian Stroia, cercetător științific la Institutul de Istorie Nicolae Iorga: Regalitatea în Balcani
• dr.Bogdan Popa, cercetător științific la Institutul de Istorie Nicolae Iorga: De la Statul Otoman la Republica Turcia
• prof.univ. Adina Berciu-Drăghicescu, Universitatea București, Facultatea de Litere: Românii din Peninsula Balcanică. Studiu de caz. Aromânii din Albania
• Marius Dobrescu, scriitor: Albania -100 de ani de Independență
• asist. univ. pr.Gruia Zamfirescu: Religia în Balcani
• drd. Maria Dobrescu, jurnalistă: Patrimoniul mondial al Peninsulei Balcanice

În cadrul simpozionului vor fi dezbătute aspecte definitorii ale istoriei Albaniei, Greciei, Turciei, României, Bulgariei, Serbiei ș.a, din Evul Mediu și până în prezent, legăturile dintre aceste state, eforturile lor pentru democratizare și integrare în Uniunea Europeană. Iniţiativa se încadrează în tendinţa europeană şi mondială de cunoaştere, valorificare şi promovare a limbilor, patrimoniului cultural din regiunea Balcanilor, a specificității ei.

Balcanii merită o abordare obiectivă, deoarece nu există o Europă rea și alta bună; mai mult, această bucată de lume este o parte a Greciei antice, a imperiilor roman, bizantin, otoman și habsburgic, un loc al fostului bloc comunist, într-un cuvânt, un spațiu al intersecțiilor istorice și ciocnirilor ideologice. Pe aici s-au trasat aleatoriu sau la masa verde frontiere religioase, culturale, economice și politice, s-au întâlnit ortodoxia, Catolicismul și islamul, precum și blocurile militare ale Pactului de la Varșovia și Tratatului Atlanticului de Nord.

O lume a tradiţiilor seculare, cu cutume străvechi, cu negustori pe măgăruşi şi cu TIR-uri turceşti ce străbat pământurile Balcanilor, din Asia către Europa şi invers, cu biserici şi moschei alături, cu bulgari renumiţi pentru zarzavaturile lor, cu turme mari de oi ale românilor şi aromânilor, cu bucătăria specifică, muzica grecească şi sârbească – aceştia sunt Balcanii. Un teritoriu dominat de un anumit complex identitar, care se străduiește să se alinieze standardelor sociale, politice și culturale ale Uniunii Europene.

Credem că imaginea aceea arhetipală trăiește și azi prin ”Take, Ianke și Cadîr”, Anton Pann, Dimitrie Bolintineanu, scrierile lui Panait Istrati, Mateiu Caragiale, Eugen Barbu, Ismail Kadare, Nikos Kazantzakis sau Milorad Pavić, prin filmele lui Emir Kusturica sau muzica lui Goran Bregovic.

Unele state din regiunea balcanică se află în stadiul negocierilor pentru aderarea la UE, cum este cazul Albaniei. România sprijină acțiunile candidatei Albania în drumul său către UE. Tot România a fost și prima țară care a recunoscut Independența Albaniei, proclamată la 28 noiembrie 1912, dupa ce ea fusese „proiectată” în adunarea patrioților albanezi, din 5 noiembrie, organizată la București. Ca urmare, acest simpozion este dedicat aniversării a 100 de ani de la declararea Independenței acestei țări.

Deschiderea expoziţiei Stindardul liturgic al lui Ştefan cel Mare la Piatra Neamţ

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, Muzeul Naţional de Istorie a României, în colaborare cu Complexul Naţional Muzeal Piatra Neamţ, va vernisa expoziţia Stindardul liturgic al lui Ştefan cel Mare, la Complexul Naţional Muzeal Piatra Neamţ începând cu ora 12.00.

Stimulaţi de interesul arătat de publicul din România, dar şi din afara graniţelor, pentru această excepţională broderie, Muzeul Naţional de Istorie a României doreşte să ofere posibilitatea cât mai multor iubitori de istorie, dar şi de artă de a o admira.

În acest sens în perioada 26 septembrie – 13 decembrie 2012, stindardul va fi expus în trei locuri pline de istorie, la muzeele din Târgovişte, Piatra Neamţ şi Iaşi.

Program

Stimaţi vizitatori,

Începând cu data de 28 octombrie 2012, orarul de vizitare a muzeului se va modifica, făcându-se trecerea la programul de iarnă.

Astfel, sâmbătă, 27 octombrie 2012, programul de vizitare este cuprins între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, 28 octombrie 2012, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Începând cu această dată, se adoptă programul de iarnă – 9.00 – 17.00 - până în martie 2013.

Vă mulţumim!
Conducerea Muzeului Naţional de Istorie a României

 
Cautare
Newsletter

Adresa dv. de e-mail:

Delivered by FeedBurner

Silviu Purcărete, prezent la Festivalul Naţional de Teatru

Aflat în Franţa pentru premiera spectacolului Artaserse, opera barocă a lui Leonardo Vinci, celebrul regizor va fi totuşi prezent în mijlocul publicului şi al invitaţilor Festivalului Naţional de Teatru.

mai mult...
De la legende ruseşti la O mie şi una de nopţi, într-o călătorie muzicală la Sala Radio

Apropierea iernii şi sosirea frigului înseamnă şi o chemare spre lumea poveştilor fantastice, rostite la gura sobei.

mai mult...
Câștigătorii la Clermont-Ferrand în premiera în Romania, în Competiția Internațională BIEFF 2012

Seria surprizelor oferite de Competitia Internationala BIEFF 2012 continua. In premieră pentru publicul românesc, BIEFF prezinta filme premiate la unul dintre cele mai importante festivaluri internationale dedicate filmului de scurtmetraj.

mai mult...
Lansare de carte

Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 19:00, la Librăria Café Kretzulescu va fi lansat volumul America povestită unui prieten din România de Martin S. Martin.

mai mult...
Ion Bogdan Ştefănescu prezintă cea de-a doua ediţie a turneului său naţional Flautul de aur

Strălucirea unui mare muzician stă în talentul şi măiestria sa, dar şi în instrumentul prin care emoţiile sale se transformă în acorduri de neegalat.

mai mult...
Dulce Pontes, live la Radio România Cultural

În, 12 noiembrie 2012, o ediţie specială a emisiunii Oaza de muzică o are ca invitată în direct pe cântăreaţa portugheză Dulce Pontes.

mai mult...
Brancuşi - fotografie, film

Institutul de Istoria Artei „George Oprescu” si Universitatea Nationala de Arte Bucuresti - Departamentul Sculptura va invita miercuri, 31 octombrie 2012, ora 13:00, la UNAgaleria sa participati la o discutie pe tema Brancuşi - fotografie, film.

mai mult...
Conferința Ateneului Român: Euro - Probleme și soluții. Leszek Balcerowicz în dialog cu Valentin Lazea

Luni, 5 noiembrie 2012, ora 18.30, pe scena Ateneului Român din București, în cadrul Conferințelor Ateneului, se vor întâlni doi economiști de renume: Leszek Balcerowicz, autorul reformei economiei poloneze post-comuniste și Valentin Lazea, economist-șef al BNR.

mai mult...
Album monografic Aurel Bulacu, editat de Institutul Cultural Român

La Editura Institutului Cultural Român a apărut recent albumul monografic bilingv (română-engleză) Aurel Bulacu, coordonat de criticul de artă Aurelia Mocanu.

mai mult...
Toată lumea din familia noastră, în regia lui Radu Jude, premiat la Luxemburg

Filmul Toată lumea din familia noastră, regizat de Radu Jude a fost distins cu Marele Premiu la Festivalul CinEast, desfăşurat în perioada 11-28 octombrie 2012, la Luxemburg.

mai mult...
Focus Silviu Purcărete. Festivalul Naţional de Teatru aduce la Bucureşti spectacole râvnite de cele mai mari festivaluri ale lumii

Pe cât de generos şi fecund în artă, pe atât de scump la vedere şi zgârcit la vorbă, Silviu Purcărete merita, de bună seamă, de ani buni ca cea mai importantă reuniune teatrală autohtonă să-i cuprindă într-o singură „ramă” creaţiile mai noi şi mai vechi.

mai mult...
Opt staruri internaţionale îl reinventează pe Enescu la Anvers

Pianistul Lucian Ban şi alte şapte staruri internaţionale vor reinterpreta din perspectiva jazz-ului compoziţii ale lui George Enescu, joi, 8 noiembrie 2012, la Anvers.

mai mult...
Anim’est Chişinău şi Creepy Animation Night

Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu" la Chişinău are onoarea să va invite la cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est de la Chişinău.

mai mult...
Aventurile lui Mac din Arici Pogonici prind viaţă într-un album-ediţie limitată

Marţi, 6 noiembrie 2012, de la ora 18:30, Muzeul Benzii Desenate şi Librăria Engleză Anthony Frost vă invită la un eveniment care trezeşte nostalgia şi pasiunea pentru eroii benzii desenate româneşti: lansarea albumului Aventurile lui Mac, integrala din Arici Pogonici 1966-1976.

mai mult...
Conferinţă de presă cu extratereştrii Voca People la ArCuB

Se apropie cu paşi repezi momentul în care nava spaţială a extratereştrilor muzicali Voca People va ateriza la Sala ArCuB, pentru o serie de şapte reprezentaţii explozive cu muzică din toate timpurile.

mai mult...
Răzvan Suma revine într-un concert extraordinar pe scena Sălii Radio

Violoncelistul Răzvan Suma, însoţit de instrumentul său de colecţie Maucotel - Fournier, realizat la Paris în 1849, a pornit din nou la drum, între 2 şi 30 octombrie 2012, să cânte şi să încânte publicul din nouă oraşe ale României.

mai mult...
Noutăţi în cadrul FNT

Regizor a două dintre cele mai "vânate" spectacole ale stagiunii trecute, invitate în două secţiuni ale FNT - Hedda Gabler de Henrik Ibsen şi Lear(a) de William Shakespeare, Andrei Şerban se află la actuala ediţie a Festivalului Naţional de Teatru în centrul mai multor evenimente.

mai mult...
Cristian Mungiu, invitat la Timpul prezent

Cristian Mungiu, regizor şi scenarist al filmului După dealuri, vine astăzi, 29 octombrie 2012, la Timpul prezent.

mai mult...
Festivalul Naţional de Teatru, ediţia a 22-a

Începem! Aşa îşi intitula Caragiale, cu un veac şi mai bine în urmă, instantaneul dramatic menit să inaugureze o nouă companie teatrală. Festivalul Naţional de Teatru preia acest cuvânt plin de încredere pentru a anunţa deschiderea celei de-a 22-a ediţii din existenţa sa.

mai mult...
Premierea câştigătorilor primului concurs naţional de design de carte, alături de vernisajul expoziţiei Cele mai frumoase cărţi din România

Luni, 29 octombrie 2012, începând cu ora 18.00, la UNA Galeria din Bucureşti (str. General Budişteanu nr. 10), va avea loc ceremonia de premiere a câştigătorilor primului concurs naţional de design de carte.

mai mult...
Alex Ştefănescu la Vorba de cultură

Criticul literar Alex Ştefănescu este invitatul emisiunii Vorba de cultură la Radio România Cultural, în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2012.

mai mult...
Teatrul Naţional din Sibiu prezintă spectacolul Eu, Rodin în Coreea de Sud

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă vineri, 26 octombrie şi sâmbătă, 27 octombrie, începând cu orele 18:00, spectacolul Eu, Rodin în regia lui Mihai Măniuţiu.

mai mult...
Luna noiembrie aduce peste 1925 de minute de spectacol pe scena Teatrului Naţional din Sibiu

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă în luna noiembrie 2012 douăzeci şi trei de reprezentaţii ce vor avea loc în patru spaţii de joc diferite din oraş..

mai mult...
Festivalul Filmului Polonez

Institutul Polonez din Bucureşti, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi cu sprijinul Institutului Polonez de Artă Cinematografică din Varşovia, vă aşteaptă în perioada 2 - 10 noiembrie 2012, la Festivalul Filmului Polonez..

mai mult...
De la Arlechin la Radio România Cultural

O nouă ediţie a emisiunii De la Arlechin, emisiune de Crenguţa Manea, se difuzează marţi, 30 octombrie 2012, ora 19:00, la Radio România Cultural.

mai mult...
Puternică prezenţă românească la Festivalul de Film din Cottbus

Pe 6 noiembrie 2012 îşi deschide pentru a 22-a dată porţile Festivalul Internaţional de Film Est-European de la Cottbus/Germania către producţii cinematografice de calitate provenite din Europa de Est.

mai mult...
Recital de pian

Marti, 30 octombrie 2012, la ora 18:00 are loc un eveniment cultural exceptional organizat de BNR: recital de pian Andrei Vieru.

mai mult...
Noaptea bufonilor, spectacol radiofonic

Luni, 29 octombrie 2012, la ora 11.00, la clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti, Teatrul Naţional Radiofonic vă invită la audiţia premierei Noaptea bufonilor.

mai mult...
Dincolo de dealuri ruleaza la Roma

Duminică, 28 octombrie 2012, la orele 19.30, la Casa del Cinema din Roma va avea loc un moment de focus România în cadrul festivalului MedFilm Festival, ediţia a XVIII–a.

mai mult...
Bijuterii ale arhitecturii Jugendstil în ţările dunărene

La iniţiativa ICR Viena, în parteneriat cu Teatrul Naţional Bucureşti, are loc pe 1 noiembrie 2012 expoziţia realizată de dr. Peter Schubert, Bijuterii ale arhitecturii Jugendstil în ţările dunărene.

mai mult...
Evenimente ale Muzeului Naţional de Istorie a României

Muzeul Naţional de Istorie a României este onorat să anunţe că directorul său general, dr. Ernest Oberlander-Târnoveanu a primit joi, 25 octombrie 2012, o importantă distincţie - Medalia Mihai I pentru Loialitate.

mai mult...
Concert din muzică de Brahms

Vineri, 2 noiembrie 2012 (19.00), la Sala Radio iubitorii muzicii se vor bucura de un extraordinar concert din muzică de... Brahms, o ocazie pentru melomani de a-l asculta pe pianistul Michael Abramovich.

mai mult...
Despre cât de misterios este Orientul, într-un performance la Sibiu

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă sâmbătă, 10 noiembrie 2012, ora 19:00, spectacolul Solo for Lu al Companiei Archa din Praga (Cehia).

mai mult...
Când fotografiile devin partituri

Sabina Ulubeanu şi Cătălin Creţu expun la Viena, în cadrul festivalului internaţional de fotografie Eyes On.

mai mult...
Trei expoziţii de fotografie organizate de Institutul Cultural Român din Praga

Institutul Cultural Român din Praga organizează o serie de expoziţii intitulată Istoria, tradiţiile şi viaţa cotidiană a cehilor din România.

mai mult...
Zaraza la Radio România Cultural

Serialul dedicat de Radio România Cultural istoriei muzicii uşoare româneşti ajunge luni, 29 octombrie 2012, la episodul 3.

mai mult...
in actualitate

acasa  |  evenimente  |  dosare si interviuri  |  actualitate  |  stiri culturale  |  concursuri
program RRC  |  emisiuni RRC  |  frecvente RRC  |  contact

Copyright © Radio Romania Cultural 2009 - 2012. All Rights Reserved!